Wireflex

Edit Content

Rólunk

WireFlex egy magán tulajdonban lévő cég melynek központja Magyarországon Budapesten található, egy cég, amely szakértője a szerelési és javítási munkáknak. Az iparág szolgáltatója különböző precíziós feldolgozási megoldások területén, ezért a világ minden részéről keresnek minket.

Elérhetőségeink

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

 • Kihúzó erő mérő

  Alluris kézi húzóerő vizsgáló FMT-W30

  Robosztus felépítésű asztali karos húzóerő vizsgáló berendezés a legtöbb forrasztás mentes csatlakozás szakítószilárdságának a meghatározására.

 • Kihúzó erő mérő

  Alluris motoros húzóerő vizsgáló FMT-W40

  A motoros asztali kihúzóerő mérő berendezés a forrasztás mentes vezeték csatlakozások, mint érvég zárók, csúszó saruk, csapok és más eszközök szakító szilárdságának a vizsgálatára szolgál.

 • Kihúzó erő mérő

  C-tec húzóerő vizsgáló

  Az APT Pulltester termékcsalád a motoros kihúzó erőmérő három változatából áll. Ezeket a krimpcsatlakozások destruktív tesztelésére használják. A tesztelés folyamán a krimpelt csatlakozó és a kábel (általában szigetelő és vezeték krimp között) szétszakítjuk.

 • Krimpelés ellenőrzése

  C-tec Metszeti labor ML3600

  Microlab ML 3600 kiválóan alkalmas krimpelt csatlakozók gyors és gazdaságos vizsgálatának az elvégzésére. A 4x-es nagyítású, bevált optikai egység könnyen kezelhető és nagyon jó metszeti képeket készít.

 • Kihúzó erő mérő

  TechSpeed motoros húzóerő vizsgáló RED PT110

  A RED PT110 motoros asztali kihúzóerő mérő berendezés krimpelt és hegesztett vezetékek szakító szilárdságának a vizsgálatára szolgál. Mérési tartomány 1000 N-ig. Modern dizájn nagy érintő képernyővel, amin a grafikus megjelenítés mellett elég hely maradt a kezelői felületnek.