Wireflex

Edit Content

Rólunk

WireFlex egy magán tulajdonban lévő cég melynek központja Magyarországon Budapesten található, egy cég, amely szakértője a szerelési és javítási munkáknak. Az iparág szolgáltatója különböző precíziós feldolgozási megoldások területén, ezért a világ minden részéről keresnek minket.

Elérhetőségeink

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

 • Vezetékszigetelés

  RED BM 50

  RED BM 50 Programozható asztali berendezés kábelek és kábelkötegek bandázsolására. A legmoderneb alkatrészek biztosítják a nagyfokú pontosságot és biztonságot. A berendezés egyszerűen programozható a színes érintő képernyő segítségével.

 • Vezetékszigetelés

  RED TM 100

  RED TM 100 asztali berendezés vezetékek és kábelkötegek bandázsolására. A korszerű fejlesztéseknek köszönhetően garantálja a nagyfokú pontosságot és biztonságot.

 • Vezetékszigetelés

  RED TM 200

  RED TM 200 asztali berendezés vezetékek és kábelkötegek bandázsolására. A korszerű fejlesztéseknek köszönhetően garantálja a nagyfokú pontosságot és biztonságot.

 • Vezetékszigetelés

  RED TM 300

  RED TM 300 asztali berendezés vezetékek és kábelkötegek bandázsolására. A korszerű fejlesztéseknek köszönhetően garantálja a nagyfokú pontosságot és biztonságot.