Wireflex

Edit Content

Rólunk

WireFlex egy magán tulajdonban lévő cég melynek központja Magyarországon Budapesten található, egy cég, amely szakértője a szerelési és javítási munkáknak. Az iparág szolgáltatója különböző precíziós feldolgozási megoldások területén, ezért a világ minden részéről keresnek minket.

Elérhetőségeink

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

 • Darabolás és csupaszítás

  Metzner AM1000

  A Metzner AM1000 szenzációs asztali daraboló csupaszító berendezés kábelek, vezetékek és drótok részére átmérő 10 mm és 10 mm²-ig egy különösen erős vágó és lehúzó teljesítménnyel. A beállítások kényelmesen elvégezhetők a 12” érintő képernyő segítségével, ahol a kezelő a legtöbb beállítást el tudja végezni

 • Darabolás és csupaszítás

  Metzner AM 3800

  Kiemelkedő teljesítmény. Kábelek vágása és csupaszítása Ø 20 mm-ig.

 • Darabolás és csupaszítás

  Metzner AM 3850

  Forgófejes kábelmegmunkáló gép, kábelek darabolására és csupaszítására. Kiemelkedő teljesítmény. Kábelek vágása és csupaszítása Ø 20 mm-ig.

 • Darabolás és csupaszítás

  Metzner AM 5800

  Ha az akár 185 mm² keresztmetszetű kábelfeldolgozás automatizálásáról van szó, érdemes közelebbről megvizsgálni a Metzner AM 5000 sorozat modelljeit. Ezek a modellek hatalmas teljesítménnyel rendelkeznek az egy- és többeres, valamint az árnyékolt kábelek feldolgozásához. A Metzner és a Ramatech különféle perifériáival is tökéletesen az Ön igényeihez igazíthatók.

 • Darabolás és csupaszítás

  Metzner AM 5850

  Csupaszításra és darabolásra az »Univerzális zseni« – tökéletes megoldás. Perfekt kombinációja az erőnek és gyorsaságnak kiegészítve a forgófejes vágófejjel 185 mm² keresztmetszetig.

 • Darabolás és csupaszítás

  Metzner AM 3550 Semi-Rigid

  A »Precíziós- modell« bonyolult és nagyon rövid koaxiál kábelek megmunkálására 20 mm-től.

 • Darabolás és csupaszítás

  Ramatech Speedy

  Daraboló és Csupaszító gép külső átmérő 3 mm-tól 40 mm-ig. Kábel hossza: 220mm -től 1.000 m -ig