Wireflex

Edit Content

Rólunk

WireFlex egy magán tulajdonban lévő cég melynek központja Magyarországon Budapesten található, egy cég, amely szakértője a szerelési és javítási munkáknak. Az iparág szolgáltatója különböző precíziós feldolgozási megoldások területén, ezért a világ minden részéről keresnek minket.

Elérhetőségeink

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

 • Zsugorcső zsugorítás

  Egy lámpás zsugorító berendezés

  Az ergonomikus kialakítású asztali készülék maximális teljesítménye 300 W. Ideális minden asztali zsugorítási művelethez: hőre zsugorodó csövek, hőre zsugorodó címkék és egyéb kapcsolódó hőre zsugorodó anyagok. Az eszköz működtetéséhez vezérlőre van szükség. 

 • Zsugorcső zsugorítás

  Négy lámpás zsugorító berendezés

  Ez a készülék 4 egymástól függetlenül rögzített emitterből áll, amelyek egyszerű konfigurációt tesznek lehetővé a zsugorító alkalmazásnak megfelelően. A mozgatható szerkezetnek köszönhetően ez a készülék hatékony és megbízható zsugorítási eredményeket ad minden hőre zsugorodó csőhöz és minden kapcsolódó hőre zsugorodó anyaghoz. Ez a készülék 2 változatban kapható: 60 és 120 mm széles emitterekkel, amelyek a végterméknek megfelelően optimális és hatékony hőenergia-felhasználást biztosítanak. A működéshez vezérlő szükséges.

 • Zsugorcső zsugorítás

  Zsugorító berendezés vezérlője

  Az újonnan tervezett digitális vezérlő minden infravörös készüléket kezel, és egyedi megoldásokban is használható automatizált csatlakozással. Az érintőképernyős kezelés könnyen használható, és a kezelő minden szükséges információt megad a folyamatról. A fűtési folyamatot 1 másodperces időközönként 240 másodpercig képes vezérelni, 1%-os lépésekben 1%-tól az infravörös eszközök teljes teljesítményéig.

  Az opcionális kétcsatornás konfiguráció lehetővé teszi a kezelő számára, hogy két különböző zsugorító eszközt egymástól függetlenül vezérelhessen.

  A zsugorodási folyamat a lábpedál kapcsolójával, a képernyőn megjelenő gombbal vagy külső kioldóval indítható.