Wireflex

Edit Content

Rólunk

WireFlex egy magán tulajdonban lévő cég melynek központja Magyarországon Budapesten található, egy cég, amely szakértője a szerelési és javítási munkáknak. Az iparág szolgáltatója különböző precíziós feldolgozási megoldások területén, ezért a világ minden részéről keresnek minket.

Elérhetőségeink

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

  • Splice krimpelés

    Demirel Splice Cripmatic 601

    Splice krimper tömörítésére és különböző komponensek csatlakoztatására 0,05 mm ² – 6,0 mm ²-ig. Splice anyagok 2-4-6 mm széles sárgaréz natúr, sárgaréz cin bevonattal, CuNi9Sn2, kívánság szerint speciális anyagból.

  • Splice krimpelés

    Demirel 952-90 Global Star

    A 952-90 Global Star krimpelő eszközzel hatékonyan lehet párhuzamos kapcsolatokat és elágazásokat létrehozni. Például fénykibocsátó diódák, ellenállások, érzékelők, tekercsek vagy négyzetes tűk csatlakoztathatok egymáshoz egy kábellel, vagy két vagy több kábellel. A megmunkálandó anyagok elölről és két oldalról is egyszerűen behelyezhetők. Az egy- vagy kettős hordozószalaggal ellátott csatlakozók is feldolgozhatók. A szerszám opcionálisan elérhető csúszó asztallal is. A kábelt és az érzékelőt ezután a szerszámon kívülre helyezik, majd betolják a szerszámba.