Wireflex

Edit Content

Rólunk

WireFlex egy magán tulajdonban lévő cég melynek központja Magyarországon Budapesten található, egy cég, amely szakértője a szerelési és javítási munkáknak. Az iparág szolgáltatója különböző precíziós feldolgozási megoldások területén, ezért a világ minden részéről keresnek minket.

Elérhetőségeink

1–16 termék, összesen 42 db

 • Zsugorcső zsugorítás

  Egy lámpás zsugorító berendezés

  Az ergonomikus kialakítású asztali készülék maximális teljesítménye 300 W. Ideális minden asztali zsugorítási művelethez: hőre zsugorodó csövek, hőre zsugorodó címkék és egyéb kapcsolódó hőre zsugorodó anyagok. Az eszköz működtetéséhez vezérlőre van szükség. 

 • Zsugorcső zsugorítás

  Négy lámpás zsugorító berendezés

  Ez a készülék 4 egymástól függetlenül rögzített emitterből áll, amelyek egyszerű konfigurációt tesznek lehetővé a zsugorító alkalmazásnak megfelelően. A mozgatható szerkezetnek köszönhetően ez a készülék hatékony és megbízható zsugorítási eredményeket ad minden hőre zsugorodó csőhöz és minden kapcsolódó hőre zsugorodó anyaghoz. Ez a készülék 2 változatban kapható: 60 és 120 mm széles emitterekkel, amelyek a végterméknek megfelelően optimális és hatékony hőenergia-felhasználást biztosítanak. A működéshez vezérlő szükséges.

 • Zsugorcső zsugorítás

  Zsugorító berendezés vezérlője

  Az újonnan tervezett digitális vezérlő minden infravörös készüléket kezel, és egyedi megoldásokban is használható automatizált csatlakozással. Az érintőképernyős kezelés könnyen használható, és a kezelő minden szükséges információt megad a folyamatról. A fűtési folyamatot 1 másodperces időközönként 240 másodpercig képes vezérelni, 1%-os lépésekben 1%-tól az infravörös eszközök teljes teljesítményéig.

  Az opcionális kétcsatornás konfiguráció lehetővé teszi a kezelő számára, hogy két különböző zsugorító eszközt egymástól függetlenül vezérelhessen.

  A zsugorodási folyamat a lábpedál kapcsolójával, a képernyőn megjelenő gombbal vagy külső kioldóval indítható.

 • Füstelszívó

  Bofa elszívó T1

  A T1 vákuum készüléket úgy tervezték, hogy kis átmérőjű csöveken keresztül és a hozzá csatlakoztatott szűrön keresztül szűrje ki a füstöt és hulladékot. Ideális forrasztópáka hegyénél, és minden olyan alkalmazásnál ahol közvetlen közelről kell a szennyeződést elszívni.

 • Füstelszívó

  Bofa füstelszívó TVT2

  Könnyű és hordozható egység, amely sűrített levegővel működik és nem elektromos árammal. Ez a rendszer megköveteli 6 bar nyomást és 2 munkaállomás kiszolgálására képes.

 • Füstelszívó

  Bofa füstelszívó V300 E

  Alapszintű alkalmazás a forrasztási alkalmazásokhoz. Ez a kompakt és olcsó rendszer alkalmas arra, hogy a magas levegő áramlási sebesség mellett egy sor asztali állomást kiszolgáljon.

 • Füstelszívó

  Bofa füstelszívó V350 E

  Alapszintű alkalmazás a forrasztási alkalmazásokhoz. Ez a kompakt és olcsó rendszer alkalmas arra, hogy a magas levegő áramlási sebesség mellett egy sor asztali állomást kiszolgáljon.

 • Füstelszívó

  Bofa T15 – Középkategóriás vákuum füstelszívó

  Beépített zajszűrőn keresztül rendkívül alacsony zajszint és a 3 szakaszban történő szűrés az iparág kedvencévé tette a készüléket. Alkalmas 5-15 munkaállomás kiszolgálására.

 • Feliratozók

  Leibinger JET3up

  Tintasugaras nyomtató, kiváló nyomtatási minőség nagy sebesség, kevés oldószer felhasználása mellett.

  Alacsony karbantartási költségek és az egyszerű kezelhetőség.

 • Feliratozók

  Loepfe FL(R)30

  Lézeres felíratozó

 • Feliratozók

  Loepfe TTP 4000

  Digitális nyomtató “hotmarking” a vezetékek és kábelek jelölésére. Lehetővé teszi komplex szövegek és logók feliratozását.

 • Feliratozók

  Loepfe Z-284

  Durch das gleichzeitige Markieren von Kabelanfang und Kabelende erhalten Sie eine hohe Wirtschaftlichkeit.
  Die Z-284 wird an einer Ablängmaschine angeschlossen. Die vorhandene Schnittstelle ermöglicht das Anschliessen an Produkte verschiedener Hersteller.
  Es können wahlweise einer oder beide Prägeköpfe eingesetzt werden.

 • Feliratozók

  Loepfe hőnyomtató Z-283

  Hőnyomtató gépsorba integrálható a vezeték átmérője 1,2-4,0 mm. 16 vagy 24 karakter lehetséges.

 • Feliratozók

  Loepfe hőnyomtató Z-500

  A hőnyomtatásal kiváló kopásálló jelöléseket érhetünk el. Huzal átmérője 1,6-16,0 mm. Max. 26 karakter 2,5 – 3,5 mm és max. 44 karakter 1,5-2,3 mm.

 • Feliratozók

  Loepfe hőnyomtató TP-15

  Önálló gép, hőnyomtató. 15 karakter lehetséges, vezetékek átmérője 1,0-12,00 mm.

 • Feliratozók

  Loepfe S3

  Das Kabelbeschriftungsgerät S3 wird für die Beschriftung von Kabeln und Pneumatikschläuchen an deren Ende verwendet.
  Durch die rein elektronische Funktion, kann es in einem sehr grossen Einsatzgebiet benützt werden.
  Die S3 eignet sich besonders für Kunden, die häufig kleinere bis mittlere Serien beschriften müssen.