Wireflex

Edit Content

Rólunk

WireFlex egy magán tulajdonban lévő cég melynek központja Magyarországon Budapesten található, egy cég, amely szakértője a szerelési és javítási munkáknak. Az iparág szolgáltatója különböző precíziós feldolgozási megoldások területén, ezért a világ minden részéről keresnek minket.

Elérhetőségeink

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

 • Darabolás

  GLW LC100 Daraboló

  Egyszerű kezelhetőség, Gyors termékváltás. Kábel keresztmetszet felismerés. Termék kis súlya lehetővé teszi a mobil alkalmazást. Nagyfokú méretpontosság, köszönhetően a különálló mérő és továbbító görgőnek. Egyszerű és gyors adatbevitel, köszönhetően az átlátható grafikus kijelzőnek és kezelőpultnak

 • Darabolás

  Daraboló gép PS100

  Programozható elektromos daraboló gép kábelek, csövek, szalagkábelek és más anyagok darabolására.

 • Darabolás

  AUTOCUT E10

  Autocut E10 elektromos vágógép behúzó görgővel. Kábelek, vezetékek, csövek darabolása átmérő 10 mm-ig. Direkt vezérlés, állítható rugós leszorító. Hosszúság, darabszám és sebesség megadása. A gép automatikusan megáll a vezeték végén, vagy ha elérte a programozott darabszámot. Kétoldalú kés, ami megduplázza az élettartalmat.

 • Darabolás

  Metzner CT 4000 Baureihe

  Hullámcső vágó: az alap modell hullám csöveket vág, még pedig a cső vágása pontosan a hullám tetőn történik és ezáltal garantálja az optimális megmunkálási eredményt.

 • Darabolás

  Metzner CT 4150

  Ez a hullámcső vágó gép automatikus hosszanti hasítást is biztosít hasítatlan hullámcsővek megmunkálásakor.

 • Darabolás

  Metzner CT 4200

  A forgófejjel felszerelt CT 4200 daraboló ideális megoldás lágy vezetékek és hullámcsövek megmunkálására. A forgófej néhány funkciója (kések forgási sebessége, kés előtolása és vágási mélysége) szabadon programozható. Ezáltal pontosan beállítható a gép a megmunkálandó vezeték elvárásainak megfelelően.

 • Darabolás

  Metzner SM 4000

  A szabadalmaztatott»Metzner SM 4000« az egyetlen megoldás a piacon a hasított hullámcsövek megmunkálására. Az hullámcső specifikus fogaskerekek garantálják az elfordulás biztos előtolását a megmunkálandó csöveknek.

 • Darabolás

  Metzner Variocut Blue

  Nagy teljesítményű kábelvágó gép a legmagasabb megmunkálási sebességgel (120 m/min), SPS- vezérlés 8- karakteres kijelzővel és CoDeSys- programozás, valamint beépített csatlakozás más kiszolgáló gép számára, PC- üzemmód és nyomtatás.

 • Darabolás

  Metzner Variocut Red

  Daraboló gép megbízható alap funkciókkal, kedvező ár és valamennyire csökkentett transzport sebesség (45 m/min); Kombinálható más kiszolgáló berendezéssel mint egy önálló egyedülálló készülék.

 • Darabolás

  Ramatech RS 40

  Erős vágógép, kábelek vágása 4-től 40 mm átmérőig.