Wireflex

Edit Content

Rólunk

WireFlex egy magán tulajdonban lévő cég melynek központja Magyarországon Budapesten található, egy cég, amely szakértője a szerelési és javítási munkáknak. Az iparág szolgáltatója különböző precíziós feldolgozási megoldások területén, ezért a világ minden részéről keresnek minket.

Elérhetőségeink

Alluris kézi húzóerő vizsgáló FMT-W30

Robosztus felépítésű asztali karos húzóerő vizsgáló berendezés a legtöbb forrasztás mentes csatlakozás szakítószilárdságának a meghatározására.

Kategória:

Leírás

Mérési tartomány 0….500N illetve 0….1000N (kábelkeresztmetszet 10 mm²-ig / AWG 8). Ergonomikus konstrukció az acélból készült alaplappal együtt, ami egy csuszásmentes felhasználást tesz lehetővé.
A vizsgálni kívánt csatlakozók megfogására egy adapter áll a felhasználó rendelkezésére 12 különböző hasítással 0,5 mm-től 6 mm-ig. A csatlakozóknak megfelelően további cserélhető adapterek állnak rendelkezésre.
Az USB csatlakozáson keresztül a mérőberendezés összeköthető egy PC és MsExel programmal a mért adatok egyszerű kezelésére és hogy rövid időn belül egy teljes ellenőrzési jelentést, statisztikai kiértékeléssel együtt PDF formátumban összeállíthassunk.