Wireflex

Edit Content

Rólunk

WireFlex egy magán tulajdonban lévő cég melynek központja Magyarországon Budapesten található, egy cég, amely szakértője a szerelési és javítási munkáknak. Az iparág szolgáltatója különböző precíziós feldolgozási megoldások területén, ezért a világ minden részéről keresnek minket.

Elérhetőségeink

Loepfe RM200

Az RM200 nyomtatót kábelek, drótok és vezetékek körkörös jelölésére használjuk a már bevált hőnyomtatási technológiát felhasználva. A fólia nyomtatási anyaggal bevont egyik oldalát egy meleg bélyegzővel a jelölendő anyaghoz nyomjuk.

Kategória:

Leírás

A nyomás és a meleg hatására a jelölő anyag a vezetéken marad. Annak érdekében, hogy teljes kerületében meg tudjuk jelölni az anyagot két félkörívet használunk..

Különböző átmérőjű vezetékekre az átállás rövid időn belül elvégezhető.  A jelölés használható telepítési segítségként, helymeghatározásra, azonosításra, pozíciók felosztásra stb.

Az RM200 használhatjuk, mint önálló egységet egy lábpedállal vagy együtt egy megmunkáló géppel. A Ring Marker és a vezérlőegysége külön kerül telepítésre.